Postbus 169, 3400AD
IJsselstein, Nederland

Contactformulier

Metrop Blog

Læs vores blognyheder

Vi skriver om alle mulige interessante aspekter relateret til plantenæring og sundhed!

Løft

Løft

Der kan laves alle slags fejl under befrugtningen. Den største fejl er ubalancen ved ensidig at tilsætte et overskud af visse ioner (salte).
Kuldioxid CO2

Kuldioxid CO2

I luften forekommer kulstof som kuldioxid (CO2). Det bringes i luften ved indånding af planter og dyr og ved henfald eller forbrænding af organiske stoffer.
EF værdi

EF værdi

EC står for Electric Conductivy (mS / liter) og med det måler vi mængden af ​​(anvendelig og ubrugelig) salte i vand.
Vækst temperatur/energi

Vækst temperatur/energi

Kulturens temperatur er en meget vigtig bestemmende faktor. Hvis væksttemperaturen ikke er korrekt, vil planten vokse mindre eller slet ikke.
Luchtvochtigheid

Fugtighed

Fugtighed er måske den mest undervurderede vækstfaktor. Vi bruger relativ fugtighed RL som en enhed til at måle dette og foretage justeringer.
Lys / Mørk / Hormoner

Lys / Mørk / Hormoner

Forholdet mellem lys og mørke (dag og nat) er det, vi kalder fotoperioden. Blomstringen starter, når dagene bliver kortere.
PH værdi

PH værdi

PH i et medium er en meget vigtig, men også den mest forkerte faktor. En plante transporterer elementerne i vand.
Rhizobacteria og Trichoderma

Rhizobacteria og Trichoderma

Ved hjælp af jordlivet kan planter opbygge en sund og naturlig modstand mod sygdomme og angreb. Vi kan skelne bakterier i dårlige bakterier og gode bakterier kaldet Rhizobacteria.
Planten spuiten

Sprøjtning

Normalt undlader planter at absorbere gødning gennem deres blade, men det er stadig almindeligt for eksperter i landbrug og gartneri til at bruge sprøjtningsmetoder. Hvorfor gør de det?
Plantenvoeding

Den nye generation plantegødning

Metrop Hydroponics 'nye linje med stærkt koncentreret organisk flydende gødning kan med rette benævnes den nye generation af organisk plantegødning.
Growing Plants

Dyrkende planter

Den mest fosfor i en plante eller træ er i roden! Jo højere fosfor niveauet i en vækstgødning, jo større rodvækst! Derfor lavede Metrop MR1 Grow gødning.
Flower fertilizer

Blomstergødning

Metrop MR2 er en meget høj koncentreret flydende blomstergødning. Maksimal anvendelse er 100 ml i en 100 liter vandtank. Det betyder, at du ikke behøver at bære store flasker gødning mere.
Foliar Feeding

Blade fodring

Næringsstoffer kan normalt ikke indtages gennem blade eller frugt. Vi sprøjter stadig meget på det professionelle marked for landbrug og havebrug. Hvordan kan dette være?
Metrop Metrop Metrop
Metrop
Postkasse 169
IJsselstein , UTRECHT , 3400AD Holland